Jubileumsutstilling 11.-12. mai & jubileumsmiddag 🎉

På vegne av Randsfjord Fuglehundklubb vil vi i styret få takke alle og enhver for en fantastisk flott jubileumsutstillingshelg på Hadeland Glassverk i anledning klubbens 40 års jubileum. Så utrolig stas med så mange flotte og vakre deltagende fuglehunder, den gode stemningen og med et nydelig vårvær som den fineste innramming av arrangementet. De flotte bildene som ble presentert på Facebooksiden vår i går fra vår fotograf, viser frem de ypperste prestasjoner av fuglehundene ført med stødig hånd av dyktige eiere/handlere og koselige stemningsbilder. Tusen takk for hjelpen til fotograf Mona Tenold Lundemo og til publiserer Ida Margrethe Lundemo.

Tusen takk til dommere, ringsekretærer og skrivere for fantastisk innsats under hele utstillingen!

Tusen takk er også på sin plass til Hadeland glassverk som lar oss få holde fuglehundutstilling hos dem hvert eneste år.

Et slikt arrangement gjør seg ikke selv, og i den anledning vil vi gjerne få trekke frem ildsjelene som har stått bak ideene, planleggingen og gjennomføringen av jubileumsutstillingen. Med Joakim i spissen og med rom for nytenkning ble det i år for første gang etablert en to dagers utstilling og med innhentede dyktige utenlandske dommere. En utstillingskomitè ble opprettet tidlig i planleggingsfasen med Joakim som primus motor, utstillingsleder Wenche og plassjef Nils, med disse tre i front og i sammen med en stor dugnadsgjeng av frivillige fra klubben falt brikkene og planleggingen på plass. Et «takk» vil aldri kunne dekke hva dere har betydd for planleggingen og gjennomføringen av den beste utstillingen vi noen gang har hatt. Utallige timer før, under og etter arrangementet, og alltid med et smil og stort engasjement. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere! ❤️

I anledning jubileet ble det også invitert til jubileumsmiddag på Thorbjørnrud hotell. Grunnleggerne av klubben var spesielt invitert i en slik anledning og ekstra hyggelig var det at flere var tilstede denne kvelden. Mottagelse med servering av aperitiff og velkomst av Jardar, etterfulgt av et spennende og morsomt kåseri av Jon Ivar Søhus som åpning av kvelden. Kåseriet tok for seg Randsfjord Fuglehundklubbs opprinnelse og historie gjennom 40 år.

Det er å håpe på at Jon Ivar vil dele sitt kåseri med oss, slik at vi kan formidle historien videre til alle våre medlemmer og som historiske fakta for ettertiden. Tusen takk til Jon Ivar, takk også til Trond, Anne Cathrine og dommer Gunnar Jensen (fra Danmark) for flotte taler under middagen.

Sist men ikke minst et stort takk til Thorbjørnrud hotell for nydelig mat og utmerket vertskap for jubileumsmiddagen 🎉

Forrige
Forrige

Fuglehundtinget 8. juni 2024

Neste
Neste

Utstillingstrening